Próbakörre akarta vinni a megvásárolni kívánt autót, de inkább elhajtott vele

2024. január 23. – 11:13

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 20 éves férfi beült egy próbakörre a megvásárolni kívánt autóba, majd elhajtott vele, négy eljárás indult vele szemben – írja a Police.hu.

Az eset hétfő este történt. A 20 éves férfi telefonon egyeztetett egy ecsédi férfival az autóvásárlásról, odament az otthonához, hogy személyesen nézze meg a kocsit. A vevő beült a járműbe, próbakörre szerette volna vinni, a fagyott-sáros talaj miatt azonban nem tudott elindulni. Ezért megkérte az eladót, hogy tolja meg az autót, ezután egyszerűen elhajtott vele. A tulajdonos egyből bejelentette a lopást a rendőrségen.

A rendőrség 24 perccel a bejelentés után észrevette a keresett kocsit egy gyöngyösi benzinkúton, és előállította a sofőrt. A férfi ellen jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás.

Az esetet súlyosbítja, hogy a 20 éves fiatalt eltiltották a gépjárművezetéstől, ráadásul egy forgalomból átmenetileg kivont autóval közlekedett, továbbá a ruhájában droggyanús anyagot találtak, ezért kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt is eljárás indult vele szemben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!