Bayer Zsolt: Toroczkai egy gazember, az indiai vendégmunkásokkal semmi baj

2024. január 15. – 13:57

Másolás

Vágólapra másolva

Hír Tv-s műsorában reagált Bayer Zsolt Toroczkai László „leleplezésére”, miszerint indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában. A Mi Hazánk elnöke azért pont Bayert vette célba ezzel a témával, mert a Fidesz-párttagkönyves sajtómunkás a Trianon Múzeum kuratóriumának tagja.

Bayer Zsolt a blogján megszokotthoz képest nagyon visszafogott hangnemben reagált Toroczkai videójára. Mint mondta, neki kuratóriumi tagként nincs tudomása az alapítvány üzleti ügyeiről, így az indiai munkásokról is Toroczkai videójában hallott először. Válaszát elég hosszan fejti ki, Benedek Elek-idézettel, a Trianon Múzeum és a magyarországi kínai közösség dicséretével fűszerezve, de a lényeg az alábbi pontokban összefoglalható:

  • A Nagy-Magyarország Park szállásait bárki kibérelhet, történetesen egy multicég bérelte ki, aki a munkásainak nyújt itt szállást. A Trianon Múzeumot ebből a bevételből tartják fenn, a múzeumra pedig ő nagyon büszke, szerinte minden magyar családnak legalább egyszer el kellene oda mennie.
  • A parkban az indiaiak mellett amúgy leginkább „tisztességes, nagyszerű borsodi cigány emberek” vannak elszállásolva. Ha pedig az alapítvány nem adta volna ki az indiaiaknak vagy a cigányoknak a szállást, akkor azzal lenne tele a sajtó, hogy Bayer Zsolték mekkora nácik.
  • Az indiai vendégmunkásokkal, vagy a Magyarországon élő kínaiakkal nincs semmi baj, soha senkinek nem volt velük konfliktusa, nem hallani arról, hogy indiai vendégmunkás „rabolt, gyilkolt, erőszakolt vagy bombát rakott a seggünk alá a buszon.”
  • Bayer Zsoltnak semmi baja a nemzeti radikalizmussal, de Toroczkai László egy gazember, aki életében nem hozott létre semmit, semmi maradandó nem fűződik a nevéhez a tévészékház 2006-os ostromán kívül.

A székházostrom miatt pedig Bayer, és a bevágott arcok alapján a közönsége is haragszik Toroczkaira, aki a békés tüntetések után rohamot vezényelt a székház védelmére vidékről odarendelt, védőfelszerelés nélküli „szőke copfos irodista rendőrlányok” ellen. Ami után az őszödi beszédet követő békés tüntetéssorozatra rá lehetett sütni, hogy gyilkos rohadékok vannak az utcán, ezzel Toroczkaiék nagy szívességet tettek Gyurcsányéknak. Sőt, végeredményben a 2006-os rendőri erőszakról is Toroczkai tehet Bayer logikája szerint, mert a rendőrök a székházostrom miatt is bosszút akartak állni a tüntetőkön. „Szóval az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László magyar-e, avagy csak egy lumpenprolikat hergelő lumpenproli. De addig is látogassanak el a Trianon Múzeumba” – ajánlja közönségének Bayer.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!