Símaszkban, késsel rabolt volna egy fiú Ferencvárosban, az ágyából, a paplan alól rángatták ki a rendőrök

2024. január 11. – 18:22

Másolás

Vágólapra másolva

A ferencvárosi rendőrök elfogtak három fiatalt Budapest VIII. kerületében, miután azok egy nappal korábban két üzletet is sikertelenül próbáltak meg kirabolni, derül ki a rendőrség közleményéből a Police.hu-n.

Január 4-én a társaság egyik tagja, egy 16 éves fiú, késsel a kezében ment be a pénzért egy IX. kerületi fodrászatba, míg két 16 és 19 éves társa az utcán várt rá. Miután bent nem voltak hajlandóak átadni neki a pénzt, végül továbbálltak, de nem sokkal később a kerület egy másik szépségszalonjában is megjelentek. Ugyanezzel a módszerrel próbálkoztak, de innen is üres kézzel kellett távozniuk.

A rendőrök a kerület egyik kisboltjában történt energiaital-lopással is összefüggésbe hozták a fiatalokat, majd másnap el is fogták őket. A ferencvárosi rendőrség rablás és annak kísérlete mellett kábítószer-birtoklásért is előállította a három fiatalt, mivel elfogásuk után drogtesztet végeztettek velük, ahol pozitívan teszteltek THC-ra.

Egyikük elfogásáról videó készült, amin az ágyából, a paplan alól rángatják ki:

A kihallgatásán a szalonokban késsel fenyegetőző fiatal azzal védekezett, hogy csak viccnek szánta a símaszkos rablást. A nyomozók őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!