A magyar internettel egy időben sok Mediaworks-termék is megadta magát

2024. január 2. – 12:35

Másolás

Vágólapra másolva

A Vodafone és a Telekom hálózatában felmerülő problémákkal egy időben a fideszes propagandalapok egy részét kiadó fideszes médiavállalat, a Mediaworks családjába tartozó lapok is elérhetetlenné váltak: cikkünk írásának időpontjában, kedden délután fél egykor nem töltődtek be sem a vidéki lapok (pl. baon.hu, zeol.hu, haon.hu), sem az Origo, sem a Magyar Nemzet, sem a Bors, sem a Ripost, sem a Szabad Föld.

Facebook-oldalán az Origo azt írta, hogy „az egész országot érintő internetes hálózati probléma elérte az ORIGO oldalát is. Bízunk benne, hogy hamarosan újra visszatérhetünk Önökhöz”. Nagyon hasonló jelent meg a Magyar Nemzet Facebookján is: „Az egész országot érintő internetes hálózati probléma elérte weboldalunkat is. Bízunk benne, hogy hamarosan újra visszatérhetünk Önökhöz!”. A Bors pedig ezt posztolta:

Kedden 11 óra után számos olvasói levél érkezett a Telexhez arról, hogy fennakadások vannak a Vodafone, más hírek szerint pedig a Telekom szolgáltatásaiban is. Egyes hírek szerint a hívásindítással, mások szerint az internettel voltak gondok, akadtak, akiket mindkettő érintett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!