Tíz körözés volt egy férfi ellen, akit Komlón kaptak el a rendőrök

2023. december 20. – 11:12

Másolás

Vágólapra másolva

A dombóvári rendőrök hónapok óta kerestek egy helyi férfit, aki áprilisban az autóját hátrahagyva menekült el egy közúti igazoltatás elől – írta a police.hu. Nem véletlenül, hiszen eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. A nyomozók már ekkor elfogatóparancsot adtak ki ellene. Nem voltak egyedül, ugyanis tíz különböző ügy miatt keresték a 32 éves dombóvári férfit. Többek között a bíróság és a szabálysértési hatóság is körözte, mert egy korábban kiszabott jogerős büntetésére nem vonult be börtönbe. Emellett több szabálysértési bírságot sem fizetett meg, amit a bíróság elzárásra változtatott át.

A dombóvári nyomozók a napokban információt szereztek arról, hogy a körözött férfi egy komlói lakásban bujkálhat. A két település között 30 kilométer a távolság.

A rendőrök elmentek az ingatlanhoz, de senki nem nyitott nekik ajtót. Sikerült bejutniuk a lakásba, meg is találták a férfit, aki nem volt együttműködő. Elfogták a tízszeres körözöttet és előállították. A korábbi, eltiltás hatálya alatti vezetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A kiszabott büntetései miatt pedig börtönbe vitték.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!