Gabonát szállító kamion és személyautók ütköztek az 1-es főúton, sok gabona ömlött az útra

2023. december 15. – 08:57

Másolás

Vágólapra másolva

Felborult egy kisbusz pénteken reggel az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a lébényi szakaszon. A 147-es kilométernél a külső és a leállósávot lezárták, míg az 1-es főúton, Bicske térségében egy gabonát szállító kamion és két személyautó ütközött össze. Nagy mennyiségű gabona került a burkolatra. A 33-as km-nél a főutat teljes szélességében lezárták – írta az Útinform.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Budaörs térségében összeütközött három személyautó. A 8-as km-nél a külső sávot foglalják el a sérült járművek. Lassulás, kisebb torlódás alakult ki az érintett helyszínen.

Az M4-es autóúton, a Szolnok felé vezető oldalon, a Vecsés/Ecser csomópont és az M0-s autóút között egy személyautó és egy busz ütközött össze korábban, emiatt a 24-es kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani. Több jármű is összeütközött az 53-as főúton, Kiskunhalas és Soltvadkert között. A 49-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre váró kamionsor meghaladta a 7 km-t.

Komárom-Esztergom vármegyében a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható a Süttő és Vértestolna közötti úton a Tardos és Bikol közötti útszakasz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!