RTL: Két lánya előtt szúrhatta le párja a Hollandiából éppen hazatért magyar nőt

2023. december 11. – 21:18

Másolás

Vágólapra másolva

Több késszúrással megölte élettársát egy férfi Sajószentpéteren vasárnap késő este – írta az MTI hétfőn délután. Az RTL még hétfőn elment a településre, ahol a környékbeliek beszámolója alapján arra jutottak: a pár két gyereke végignézhette, ahogy apjuk meggyilkolja anyjukat.

A helyiek szerint vasárnap éjfél előtt szokatlan zajokat hallottak az érintett ház irányából. Nem sokkal később mentők, rendőrök és a TEK egységei érkeztek a helyszínre, és kiderült, hogy a férfi több késszúrással megölte gyerekei anyját. A nő életét a mentők már nem tudták megmenteni.

Beszámolók szerint a 9 és 11 éves lányok, látva apjuk tettét, a szomszédba szaladtak át a rokonokhoz, akik mentőt és rendőrt hívtak. A nő egy éve dolgozott Hollandiában, vasárnap este, nem sokkal a gyilkosság előtt érkezett haza. A helyiek rendes embernek ismerték a férfit, de szerintük féltékenységből gyilkolhatta meg a párját.

A gyerekeket korábban a férfi egyedül nevelte, ők most rokonokhoz kerültek. A férfit őrizetbe vették, ő elismerte a tettét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!