400 ezer forintért megvettek egy nőt, verték, prostitúcióra kényszerítették, majd eladták egy svájci férfinak

2023. december 4. – 15:35

Másolás

Vágólapra másolva

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság elfogott egy 45 éves férfit és egy 27 éves nőt szalatnaki otthonukban. Mindkettejüket azzal gyanúsítják, hogy pénzért adtak-vettek, bántalmaztak és prostitúcióra kényszerítettek nőket Svájcban – derül ki a Police.hu-n megjelent hírből.

A nyomozók szerint a pár 2022. október 21-e előtt egy férfitól megvásárolt egy nőt, akit azután prostitúcióra kényszerítettek, majd a keresett pénzt elvették tőle, és többször bántalmazták is.

A férfi és az élettársa idén januárban egy másik nőt is vásárolt, akit szintén prostitúcióra kényszerítettek, illetve arra, hogy a férfival szexeljen. Az ő pénzét is elvették, majd később eladták egy svájci állampolgárságú férfinak.

A 45 éves férfi nemcsak nőkkel kereskedett, hanem a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése szerint droggal is. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2023. november 18-a és 30-a között nagy mennyiségű kábítószert vásárolt azért, hogy azt továbbértékesítse. A drogbizniszben egy 48 éves magyarszéki férfi volt a társa, aki az anyagi forrást biztosította neki.

A szalatnaki férfi átvette a pénzt a társától, majd autóba ült, egy másik vármegyében kábítószert vásárolt, az árut pedig leszállította a társának, hogy továbbértékesítse azt. A nyomozók a magyarszéki lakásban kutatást tartottak, amely során droggyanús anyagot találtak és foglaltak le.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!