Állon vágta a magyar rendőrt egy német férfi, akit ezután gumibottal vertek

2023. december 1. – 12:10

Másolás

Vágólapra másolva

Október 29-én a rendőrök előállítottak egy német állampolgárságú férfit, akit bűncselekménnyel gyanúsítottak. A férfi a kapitányságon arra panaszkodott, hogy fázik, ezért az őt őrző rendőr kiengedte a fogdáról, hogy felvegye a folyosón hagyott pulóverét.

Abban azonban volt egy madzag, és mivel azzal kárt tudott volna okozni magában, a rendőr végül nem engedte, hogy felvegye. Emiatt – a gyanú szerint – a német férfi felháborodott, és állon vágta a rendőrt – derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség közleményéből.

Az esetnek azonban itt még nem volt vége. A rendőr azonnal jelentette, hogy megütötték, mire egy társa odasietett a külföldi férfihoz, és – az ügyészség gyanúja szerint – többször megütötte egy gumibottal. A fogdaőri feladatot ellátó rendőr eközben lefogta a földre került német férfit. Az ütlegelés után átkísérték az előállító helyiségbe.

A nyomozó ügyészek elrendelte mindhármuk őrizetbe vételét. A német férfi esetében hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt, a két rendőrnél pedig társtettesként hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás megalapozott gyanúja miatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!