Egy hónapon belül két nőt erőszakolt meg, vádat emeltek a huszonéves férfi ellen

2023. november 28. – 11:02

Másolás

Vágólapra másolva

A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy hónapon belül két nőt megerőszakolt és egy harmadikra is rátámadt ezzel a céllal, írja az ügyészség oldala.

A huszonéves férfi június 5-én Pest vármegyében, az 5. számú főút melletti egy parkolóban támadta meg első áldozatát. A nőt a férfi a hajánál fogva egy erdős területre rángatta, majd ott akarata ellenére, elhúzódóan, több módon is szexuális cselekményt végzett vele, miközben a nyakához egy kést tartott.

A férfi ezután a nő táskájából a benne lévő 34 ezer forintot is elvette, majd közölte vele, hogy haza viszi magával, és arra kényszerítette, hogy együtt gyalog elinduljanak az út mentén. Körülbelül 1,5 kilométer után a nő kihasználva, hogy már lakott területen vannak, elszaladt.

A férfi öt nappal később egy Lajosmizsén található ingatlanba próbált meg behatolni azért, hogy az ott lakó, általa egyébként ismert nővel szexuális cselekményt végezzen. A férfi fenyegetődzni kezdett, hogy ha a nő nem engedi be, akkor betöri az ajtót és megöli. A nő erre megijedt és kinyitotta az ajtót. A férfi a házban a nőt a kanapéra lökte és megpróbált vele szexuális cselekményt végezni, de nem sikerült izgalmi állapotba kerülnie, ezért távozott.

A férfi július 1-én az 5. számú főút mentén, Táborfalva külterületén támadott meg egy újabb nőt. Mellkasát átkarolva, kezeit lefogva berángatta az út melletti erdős-bokros területre. Ezután megfenyegette a sikoltozó sértettet, hogy ha ellenáll, illetve nem hallgat el, akkor megöli. A sértett félelmében engedelmeskedett a vádlottnak, aki ezután több módon is szexuális cselekményt végzett vele, majd a helyszínről elmenekült.

A Dabasi Járási Ügyészség az elkövetővel szemben 2 rendbeli befejezett és 1 rendbeli kísérleti szakban maradt szexuális erőszak bűntette, kifosztás bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat.

Van segítség! Ha szexuális erőszakot, bántalmazást követtek el önnel szemben, vagy zaklatták, hívja a NANE Egyesület bántalmazott nőknek szóló segélyvonalát a 06-80-505-101-ös telefonszámon. Az anonim módon, ingyenesen hívható szám hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között elérhető.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!