Helyreállt a gázszolgáltatás Szentendrén

2023. november 21. – 23:49

Másolás

Vágólapra másolva

Kedd délután gázszivárgás volt Szentendrén, ezért az Opus Tigáz az egész településen elzárta a gázt – írják honlapjukon. A tervek szerint szerda este nyolcig végeznek.

Frissítés: Az Opus Tigáz szerda hajnalban közölte, hogy az üzemzavar-elhárítási munkák befejeződtek, újra lehet vételezni a gázt.

Délután a Szentendre.hu írt arról, hogy a Járásbíróság előtti út alatt szivárgott a gáz, amit a gázközmű-szolgáltató szakemberei úgy próbáltak meg elhárítani, hogy a kritikus területeken futó vezetékrészt megpróbálták leválasztani a hálózatról. Kora este egy időre visszakapcsolták a gázt, este hétkor már úgy gondolták, elhárították a hibát.

Fél tízkor azonban az Opus Tigáz bejelentette, hogy az élet- és vagyonbiztonság védelme miatt a város egész területén elzárják a gázt. A szakemberek éjszaka is dolgoznak a szivárgás elhárításán. Lehet, hogy elég lesz az út melletti növényes részt megbontani, de ha az kevés, az útburkolatot is felbonthatják. Annak, aki szerda reggel erre akart elindulni, érdemes lehet korábban útra kelni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!