Kutyát sétáltatott Csepelen, összevitatkozott egy ötfős társasággal, megszúrták, aztán megölték a kutyáját

2023. november 20. – 20:56

Másolás

Vágólapra másolva

Staffordshire terrier kutyáját sétáltatta egy férfi 2022. október elsején éjszaka Csepelen. Találkoztak egy szintén staffordshire fajtajegyekkel bíró kutyát sétáltató ötfős társasággal, amikor valami miatt szóváltás alakult ki köztük.

A vita közben a két kutya egymásnak ugrott és marakodni kezdett. Ekkor az ötfős társaságból többen elővették a náluk lévő késeket, és veréssel és megöléssel fenyegették a férfit. Egy ponton egyikük felrúgta, és amíg a földön volt, a többiek a késekkel megszurkálták a kutyáját.

Mikor a férfi felállt és elindult, hogy szétválassza a még mindig marakodó ebeket, a társaságból az egyik 16 éves fiú többször megszúrta a késével, majd egy 17 éves fiú is belé döfött egyet. A többiek közben halálra szurkálták a staffordshire terriert.

A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, de végül túlélte a támadást. A 16 éves és a 17 éves fiúkat társtettesként, felnőtt társaikat bűnsegédként vádolják emberölés bűntettének kísérletével. Az ügyészség börtönbüntetés kiszabását kérte, valamint azt, hogy a támadókat ne bocsáthassák feltételes szabadságra – írja az ügyészség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!