Szexre kényszerítette volna áldozatait a Soroksári úti rém, most vádat emeltek ellene

2023. november 10. – 19:39

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emeltek egy többszörösen büntetett 31 éves férfival szemben, aki tavaly több nőt megtámadott Budapest IX. kerületében, közölte az ügyészség. Két áldozatát megpróbálta megerőszakolni, két másik nőt pedig késsel fenyegetett, és egy-egy mobiltelefont rabolt el tőlük.

A vádirat szerint a férfi

  • 2022. július 31-én hajnalban az egyik Soroksári úti szórakozóhelynél észrevett egy magányosan álldogáló nőt, akihez odalépett, majd azonnal rátámadt. Megragadta a torkát, egy bokorhoz lökte, befogta a száját, és közölte vele, hogy ne merjen sikítani, különben leszúrja. Szexuális aktusra akarta kényszeríteni, de a nő nem veszítette el lélekjelenlétét, kiszabadította magát, és elmenekült.
  • 2022. szeptember 5-én éjjel hasonló módon szemelt ki egy áldozatot a Soroksári úton. Őt is a földre teperte, fogdosta, és erőszakoskodott vele. A nő kiabálni kezdett, ezért a férfi őt többször, nagy erővel fejen ütötte. Csak a szerencsének köszönhette, hogy súlyosabb sérülések nélkül megúszta a támadást, otthagyta az értékeit, és elfutott. A férfi megszerezte áldozata táskáját, benne volt egy mobiltelefon, bankkártyák és személyes iratok.
  • Alig telt el másfél óra, szintén a IX. kerületben kirabolt két nőt. Odament hozzájuk, megszólította őket, majd egy hirtelen mozdulattal felkapta az egyik nő mobiltelefonját. Megfenyegette őket, hogy ha bármit tesznek, megszúrja őket. Végül egy büféstől kértek segítséget, aki megtalálta a támadót, és visszaszerzett tőle egy telefont, azt, amelyiket a korábbi támadás alkalmával zsákmányolt. A rendőrök nem sokkal később a helyszín közelében elfogták.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!