Nem bírta végighallgatni Orosz Bernadett a bántalmazóját képviselő ügyvéd védőbeszédét

2023. november 10. – 08:14

Másolás

Vágólapra másolva

Nem bírta végighallgatni a védőbeszédet Orosz Bernadett, akit négy éve brutálisan összevert az akkori párja, írja az RTL.

„Ha nem vagyok köteles ezt végighallgatni, akkor megkímélném magam ettől. Ugyanazt a magatartást tanúsítja ügyvéd úr is, mint ő.”

A vádlottat képviselő ügyvéd azzal érvelt a csütörtöki tárgyaláson, hogy a bántalmazás jogi kategória, de hogy mi volt a bántalmazás következménye, azt csak egy különleges szakértelemmel rendelkező ember tudja megítélni. Ezen a ponton jelezte Orosz Bernadett, hogy szeretné elhagyni az üléstermet.

Az RTL-nek azt nyilatkozta Orosz Bernadett, hogy azért ment ki a teremből, mert nem bírta végighallgatni a rágalmakat és a személyét ért becsületsértést, ami rendkívüli módon újratraumatizálta. A nő arról beszélt a csütörtöki tárgyaláson, hogy a vádlott a mai napig nem volt képes felelősséget vállalni a tettéért, amivel jelentős mértékben megkeserítette az ő és a családja életét. Az is elhangzott a bíróságon, hogy három bántalmazás történt, ebből kettőre emlékszik a vádlott, az utolsóra, amelyik a legsúlyosabb volt, viszont nem.

A Nógrád Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat azzal az 54 éves férfival szemben, aki 2019-ben a bujáki honvédüdülőben tartott rendezvényen brutálisan megverte a nőt. Az ügyészség beismerés esetén 3 év 6 hónap szabadságvesztés és 4 év közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!