Fejszével törték be egy üzlet kirakatát Veszprémben, kétzsáknyi mobilt elloptak, és az egész megvan videón

2023. október 31. – 20:01

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen klasszikus, már-már filmbe illő módszerrel próbált meg négy betörő kirabolni egy veszprémi műszaki áruházat október 28-ára virradóra. A férfiak egy hatalmas fejszével törték be az üzlet kirakatát, ezután zsákba gyűjtötték bent a mobilokat és egyéb elektronikai felszereléseket, amivel aztán elszaladtak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfiak arcát maszk és kapucni takarta, az üzletben a tárolóvitrinek üvegét is betörték, és több mint négymillió forint értékű műszaki cikket raboltak el. Az éppen arra járőröző rendőrök meghallották az áruház riasztójának hangját, és a helyszínre mentek. Az egyik rablót még onnan nem messze, menekülés közben elkapták, másik kettőt aznap valamivel később. A negyedik férfit azóta körözik. A betörésről és az elfogásról videó készült:

A férfiakat lopás bűntette miatt hallgatták ki, a rendőrség kezdeményezte a letartóztatásukat. A betörők a rabolt áru nagy részét még a helyszínén és menekülés alatt a közelben hagyták, így az áruház kára nem olyan nagy.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!