2 kiló drogot, egy BMW-t és egy quadot is lefoglaltak egy dél-pesti dílertől, amikor elfogták

2023. október 26. – 12:58

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy 36 éves férfival szemben, aki naponta adott el kábítószereket Budapesten, elsősorban a dél-pesti régióban, közölte az ügyészség. A dél-pesti dílernek is nevezett férfi a vádirat szerint 2021-től egészen az elfogásáig különféle kábítószerekkel, köztük amfetaminnal, kokainnal és marihuánával kereskedett, a drogot a XX. kerületi lakásán, és az ahhoz tartozó teremgarázsban tárolta, és előre megbeszélt helyen és időben adta el a vevőinek.

A dílert tavaly májusban fogták el, lakását drogkereső kutyákkal vizsgálták át, 1,2 kiló marihuánát, több mint 1 kiló amfetamint, kokaint, és a drogterjesztéshez szükséges eszközöket találtak nála. Lefoglalták a fehér BMW luxusterepjáróját, egy quadot és a nála talált egymillió forint készpénzt is. Az elfogásról korábban a BRFK adott ki videót, ezt itt lehet megnézni:

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, és vele szemben fegyházbüntetést, pénzbüntetést, és vagyonelkobzást is indítványozott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!