A Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje szerint ‘56-ban és ma is ugyanaz az ellenség: a nemzetközi baloldali rablóbanda

2023. október 23. – 15:59

Másolás

Vágólapra másolva

Az első díszlövés leadása után Novák Előd úgy kommentálta az eseményeket, hogy „Magyarország mindenkié, a Corvin köz a miénk”.

Utána Grundtner András, a Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje lépett a színpadra, arról beszélve, hogy „a baloldal hazudik továbbra is”, most épp az orosz-ukrán háborúról. Grundtner szerint „azzal a rágalommal álltak elő, hogy elfelejtettük, az ‘56-osok ki ellen harcoltak (…) Természetesen ez hazugság. Tudjuk, hogy kik voltak ‘56-ban az ellenségeink, és tudjuk, hogy ugyanaz ma is. (…) Kizárólag a nemzetközi baloldali rablóbanda”. A főpolgármester-jelölt ezután a spekuláns pénzügyi maffiáról beszélt, miszerint az orosz-ukrán háborúért és a „szabadságjogainkat nyirbáló” koronavírusért is „az a baloldal felelős, akik a kommunizmust okozták”.

Novák Grundtner beszéde után még azt mondta, hogy bár a főváros egy kemény terep, ők „szeretik a kihívásokat”. Végül pedig a Mi Hazánk egyik kedvenc szava, a „luxusnyugdíjak” ellen adta le a párt az újabb lövését, amelyet Novák Előd az ágyúval szemben, a körúton lévő bankfióknak is küld.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!