Vádat emeltek három férfivel szemben, akik egy használtruha-üzletben verekedtek össze

2023. október 19. – 14:13

Másolás

Vágólapra másolva

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádat emelt azzal a három férfival szemben, akik április végén verekedtek össze egy használtruha-üzletben – írja honlapján az Ügyészség. Az esetről videó is készült. Az ügyészség szerint a férfiak viselkedése alkalmas volt arra, hogy megbotránkozást, riadalmat keltsen, így garázdaság miatt vonják őket felelősségre.

A három férfi – köztük egy testvérpár – április végén mentek be egy használtruha- üzletbe, ahol a cipőspolcról elkezdték összegyűjteni a cipőket.

Majd látszólag minden ok nélkül az egyikőjük két kézzel, nagy erővel meglökte a társát, aki ettől nekiesett a ruhásládának, majd felkapaszkodva felállt, és nekitámadt az őt meglökő férfinek.

Ekkor az egyikük testvére a verekedőkhöz futott, a férfit a földre rántotta és többször megütötte. Közben az üzlet eladója és a biztonsági őrök is odamentek, akik a verekedőket szétválasztották és értesítették a rendőrséget.

A férfiak az eset után beismerték a tettüket. Az ügyészség kezdeményezte, hogy a Székesfehérvári Járásbíróság tárgyalás nélkül, büntetővégzésben döntsön a felelősségre vonásukról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!