Feleségét, szeretőjét és anyósát is bevonta a drogterjesztésbe a kisújszállási borbély

2023. október 19. – 08:57

Másolás

Vágólapra másolva

Dílerkedéssel egészítette ki havi keresetét egy kisújszállási férfifodrász. A terjesztésbe bevonta a feleségét, az anyósát és a szeretőjét is, írja Police.hu.

A drogot a borbélyüzletben és egy bérelt garázsban rejtette el. Több csomag különböző típusú kábítószert, a porciózásához használt eszközöket, csomagolóanyagokat találtak itt a nyomozók.

A férfi hol a feleségével, hol a barátnőjével ment nyélbe ütni az üzletet. Az előre kiporciózott adagokat ilyenkor az alsónadrágjába vagy a nők melltartójába rejtette el.

Az illegális üzletet tavasz óta működtette a család. Volt, hogy fogyasztóknak adtak el a kábítószerből, de jó néhány terjesztővel is kapcsolatban álltak. A bevételekből rövid idő alatt komoly vagyonra tett szert. Új házat vettek, és drága autókra tettek szert.

Szeptember 27-én fogták el őket. Lefoglaltak tőlük 5,5 millió forintot, két gáz- és riasztófegyvert, továbbá két nagy értékű kocsit.

A 24 éves férfit, a 23 éves feleségét, a 41 éves anyósát, valamint a 22 éves szeretőjét is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem ügyében. A bíróság a házaspárt letartóztatta, a másik két nőt bűnügyi felügyelet alá helyezte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!