Felgyújtotta az élettársát egy nő, mert az befogadta a volt feleségét, akinek nem volt hol laknia

2023. szeptember 19. – 13:12

Másolás

Vágólapra másolva

Letartóztatott a Nyíregyházi Járásbíróság egy nőt, aki a gyanú szerint féltékenységből felgyújtotta élettársát egy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei kistelepülésen – írja az MTI a Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása alapján.

A nő és élettársa, akivel két éve éltek együtt, múlt pénteken vitatkoztak össze, miután a férfi közölte a nővel, hogy befogadja volt feleségét, mert annak nincs hol laknia.

A nő ezt ellenezte, és azt mondta, baltával fogja várni párja volt feleségét. A vita ellenére másnap a férfi befogadta volt feleségét a lakóház hátsó részébe, a nyári konyhába. Az esti órákban, miközben a férfi a szobában fekve tévét nézett, párja magához vett egy benzines kannát, és annak tartalmát a férfire és az ágyneműre locsolta, majd meggyújtotta.

Ezután a nyári konyhához ment, az ajtaját és a szúnyoghálót szintén lelocsolta benzinnel, majd meggyújtotta.

Az épületet a férfi és a volt felesége is időben el tudta hagyni, így senki nem sérült meg.

A bíróság a különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban rendelte el a nő letartóztatását. A közlemény szerint az ügyben még tart a nyomozás. A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!