Szamurájkarddal, gumilövedékes fegyverrel mentek adósságot behajtani Szegeden

2023. szeptember 18. – 13:15

Másolás

Vágólapra másolva

Szeged belvárosában lövéseket hallottak péntek késő délután. A helyszínre irányított nagy létszámú rendőrség azonnal megkezdte az adatgyűjtést és a tanúkutatást. Azt gyorsan megállapították, hogy az elkövetők és a sértett is elmenekült.

A beszerzett információk alapján megtalálták a sértettet, aki csak annyit volt először hajlandó közölni, hogy sérülései gumilövedékes fegyvertől származnak, egyébként nem akart a rendőrökkel együttműködni. Így is sikerült azonosítani a támadóit, akik közül kettőt már elfogtak – írta a Police.hu.

Kiderült, hogy a társaság egy jogosnak tartott vagyoni követelést akart behajtani a sértetten és annak családján. Ennek sajátos formát választottak: kést, szamurájkardot és gumilövedékes fegyvert vettek magukhoz.

A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A már elfogott férfiakat a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. Társaikat szintén azonosították, őket a rendőrök még keresik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!