Győzike kiakadt, amiért megbüntették szabálytalan parkolásért, Soproni Tamás szerint sokkal nagyobb büntetést érdemelne

2023. szeptember 11. – 18:03

Másolás

Vágólapra másolva

Tiktok-videóban fakadt panaszra Gáspár Győző, amiért sokáig tartott megbüntetni szabálytalan parkolás miatt. A videóban az látszik, hogy Győzike egy belvárosi sarkon áll és a kocsijában ülve, a vele szemben intézkedő rendészekről azt mondja:

„Itt ülök a kocsiban és most húzzák az időt tíz perce, hát kurva jó! Kurva jó! Rég elmehettem volna, de feltartanak.”

Az eset Terézvárosban történt, a kerület polgármestere, Soproni Tamás szerint pedig Győzike:

„jobban tette volna, ha a videó feltöltése helyett inkább elszégyelli magát, és bocsánatot kér. A hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal, sokkal inkább lehetőség arra, hogy a társadalmat jobbá tegye. Sőt inkább morális kötelesség.”

Soproni szerint amúgy a sportautóval járó Győzike sokkal nagyobb büntetést érdemelt volna, hiszen a jövedelméhez és a vagyonához képest a néhány tízezer forintos bírság eltörpül, így az nem fogja elrettenteni. A polgármester azt mondja: a szabálytalankodó sofőrök autójának értéke alapján, vagy a sofőr jövedelme/vagyona alapján kellene a büntetési tételeket meghatározni. A bejegyzése itt olvasható:

Magyarországon nagy divatja van annak, hogy a hírességek és a gazdagok magasról tesznek a KRESZ betartására, legutóbb L. L. Junior „adott egy kisebb gázfröccsöt” a Petőfi hídon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!