Átment a zebrán, azóta senki sem látta az eltűnt pécsi egyetemi docenst

2023. szeptember 7. – 14:08

Másolás

Vágólapra másolva

Augusztus 22-én tűnt el dr. Zágony Rudolf, aki a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának docenseként 2004-es nyugdíjazásáig tanított. A férfi még aznap felkerült a Police.hu eltűnt személyeket kereső oldalára, a rendőrség jelenleg is eltűntként keresi a 83 esztendős férfit, bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Szabad Pécs híre szerint a férfi felesége az eltűnés körülményeiről azt mondta, hogy aznap reggel egy barátjuknál voltak, aztán sétálva hazaindultak uránvárosi lakásukba. Az Építők útjánál át akartak kelni az úttesten, amikor férje hirtelen elindult mellőle, és a lakóházuk irányába átsietett az úton. A nő gyorsan szem elől vesztette férjét, de azt hitte, párja előremegy, de a lakásban viszont nem találta férjét, és azóta sem kapott tőle semmilyen üzenetet, értesítést. A nő szerint, aki 58 éve házastársa a docensnek, férje viselkedésében nem voltak előzményei ilyesfajta cselekedetnek.

A 166-170 centi magas, közepes testalkatú, rövid, ősz hajú, kék szemű és szakállas férfi eltűnésekor khaki színű rövid nadrágot, kék-fehér csíkos, rövid ujjú inget és kékesszürke cipőt viselt. A rendőrség azt kéri, hogy ha bárki tud a hollétéről, hívja fel a pécsi rendőrfőkapitányságot a 003672504450-es telefonszámon, vagy hívja a 112-t.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!