Helyreállt az Erste összes szolgáltatása

2023. szeptember 6. – 10:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Technikai okok miatt nem volt elérhető a George Web és a George App – olvasható az Erste honlapján.

Frissítés 19:00: Az Erste esti közleményében azt írta, hogy a pénzintézet elhárította a hibát, így a George Web mellett már a George App is újra teljes funkcionalitásában elérhető. A bank az okozott kényelmetlenség miatt ügyfelei elnézését kéri. Felhívták a figyelmet, hogy

Elengedik, illetve jóváírják a váratlan rendszerleállás alatt lakossági és mikrovállalati ügyfelei fiókban vagy TeleBankon indított utalásainak díját.

A tájékoztatás szerint az ügyfelek az internetes vásárlásnál még tapasztalhatnak fennakadásokat, de kártyával lehet fizetni, készpénzt felvenni és befizetni ATM-en keresztül lehet, illetve a kártyatiltás is elérhető. Az Erste Bank felé indított utalások beérkeznek, az előre beállított utalások teljesülnek, valamint a vállalati ügyfelek tudják használni a NetBankot és az Electrát is.

Frissítés 12:35: Az Erste fokozatosan állítja vissza rendszereit a korábbi szerverproblémák megoldása után, a George Web már használható – közölte a bank szerda délután. Az MTI-hez eljuttatott közleményük szerint az ügyfeleik jelenleg már csak a George App-ot nem tudják elérni, de a probléma elhárításán dolgoznak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!