A ház villanyórájáról töltötte a nyomkövetőjét, miközben a társa lopott

2023. szeptember 5. – 16:48

Másolás

Vágólapra másolva

Egy társasház tárolóhelyiségébe törtek be Budapest VIII. kerületében augusztus 27-én éjszaka. Az esetről készült kamerafelvételek még a rendőröket is meglepték: fiatal nő őrködés közben a lakóház villanyóraszekrényéből töltötte a lábán viselt elektronikus nyomkövetőt – számolt be a Police.hu.

A rendőrség azt írja, hogy az elkövetők szerszámgépeket loptak el, összesen 160 ezer forint értékben. Mikor a történtek után visszanézték a biztonsági kamerák felvételeit, még a józsefvárosi rendőrök sem hittek a szemüknek: miután társa berúgta a bejárati ajtót, egy fiatal nő őrködés közben a lakóház villanyóraszekrényéből kezdi tölteni a lábán viselt elektronikus nyomkövetőt.

Miután kicsit töltött az eszköz, és a férfi végzett a szerszámok kipakolásával, az ellopott gépeket biciklire pakolták, és távoztak. A józsefvárosi rendőrök dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást. A felvételek alapján pedig augusztus 31-én el is kapták az elkövetőket. A korábbi bűncselekmény miatt elektronikus nyomkövetőt viselő 23 éves B. Jenifert, valamint a 39 éves B. Imrét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és indítványozták letartóztatásuk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!