Lövés dörrent Budapesten, egy kolbász is kellett az elkövető elfogásához

2023. szeptember 4. – 16:30

Másolás

Vágólapra másolva

Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi Budapesten a XIII. kerületben. A lövések után bement egy Katona József utcai vendéglátóhelyre, ahol rezignáltan viselkedett, az egyik vendég vizslája pedig kiszagolt egy nála lévő kolbászt. A zavart férfi zsebében a vendégek kiszúrtak egy gyanús tárgyat, amelyről később kiderült, hogy egy gázpisztoly – írta a Blikk.

A lapnak a kutya tulajdonosa, Körmendi Gábor újságíró elmondta, hogy a pultossal összekacsintva kiment és hívta a rendőröket. Pár perc múlva a lövöldöző távozott, a Szimat nevű kutya pedig követte a kolbász miatt. Körmendi annak érdekében, hogy a rendőrök kiérkezéséig feltartsa a férfit, elkezdett alkudozni a kolbászra. A licit 3500 forintról indult, de végül már 400 forintért megvehette volna.

A bejelentést követően hét perccel a helyszínen voltak a rendőrök, akik földre teperték az elkövetőt. A lap úgy tudja, a férfi azzal magyarázta tettét, hogy a lövés előtt összeveszett az apjával. A rendőrség közleménye szerint a férfi két parkoló autó közé lőtt a földre, az eset során senki sem sérült meg. A 23 éves elkövető megszondáztatták, az eredmény pozitív lett, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult ellene eljárás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!