A Fény utcai piac negyedik emeletéről ugrott a mélybe egy ember

2023. augusztus 23. – 16:52

Másolás

Vágólapra másolva

Kedd délután a II. kerületi Fény utcai piac legfelső emeletéről leugrott egy ember, nem élte túl a zuhanást – írja a 444.hu. A lapnak és a Telexnek az Országos Mentőszolgálat azt írta, hogy a helyszínre riasztott mentőegység már csak a férfi halálának tényét tudta megállapítani.

A történtekkel kapcsolatban kérdéseket küldtünk az Országos Rendőr-főkapitányságnak is, amennyiben válaszokat kapunk, cikkünket frissítjük.

A II. kerületi polgármester a hó elején egyeztetést kezdeményezett a piacnál lévő Mammut bevásárlóközpont üzemeltetőivel, hogy biztonságosabbá tegyék a plázát, ahol az elmúlt 13 évben heten lettek öngyilkosak. Legutóbb július végén ugrott le egy ember az épület tetejéről, már a helyszínen meghalt.

Frissítés 18.15: A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a lapunknak küldött válasz levelében azt írta, hogy „a lépcsőházból kizuhant személy egy férfi. A BRFK rendőrei az esettel kapcsolatban helyszíni- és halottszemlét végeztek, idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.”

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!