Leszúrta öccsét egy férfi Tápiószelén, majd bezárkózott a házukba, a TEK törte rá az ajtót

2023. augusztus 21. – 11:27

Másolás

Vágólapra másolva

Leszúrta testvérét egy férfi Tápiószelén, közös otthonuk udvarán – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. A rendőrségre szombat este érkezett a bejelentés, miszerint egy tápiószelei háznál leszúrtak egy 58 éves férfit, aki belehalt sérüléseibe. A testvérek és a leszúrt férfi gyermeke évek óta egy fedél alatt éltek a házban, veszekedéseik mindennaposak voltak.

A mostani, a ház udvarán történt szóváltásuk közben a 60 éves M. József egy konyhakéssel, több alkalommal megszúrta testvérét. A rendőrök percek alatt a helyszínre értek, de a férfi bezárkózott, és többszöri felszólításra sem jött ki a házból, ezért a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének intézkedését kérték. A férfit elfogták, könnyebb sérüléseit ellátták, majd rendőri kísérettel kórházba, onnan pedig a Nagykátai Rendőrkapitányságra vitték.

A férfi a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, azt mondta, öccsével régóta rossz volt a viszonya, a pénztelenség és testvére alkoholista életmódja vezetett a tragédiához.

Az őrizetbe vett férfival szemben emberölés gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!