Letartóztattak egy izraeli dílert, aki egy nógrádi fesztiválon akart drogot árulni

2023. augusztus 21. – 10:52

Másolás

Vágólapra másolva

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte annak a 32 éves izraeli állampolgárnak a letartóztatását, aki egy nógrádi zenei fesztiválon akart drogot árulni még augusztus 11-én – közölte az ügyészség. A közlemény szerint az izraeli férfi övtáskájából kábítószerek, egy digitális mérleg, egy kanál és 13 kisméretű tasak került elő. A lefoglalt anyagok mennyisége, kiporciózása, a mérleg, a tasakok és a nagyobb mennyiségű készpénz pedig arra utalt, hogy a drogokat – amiket egy korábbi Fejér vármegyei fesztiválon vásárolt – fogyasztani és árulni is akarta.

A rendőrök forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlete miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, a nyomozási bíró pedig el is rendelte a letartóztatást. A férfi fellebbezett ellene, ezért másodfokon a Balassagyarmati Törvényszék dönt majd a kényszerintézkedésről, de a férfinak a döntést is a börtönben kell kivárnia.

A múlt héten nem volt szerencséje egy másik izraeli dílernek sem, ő a Szigeten akart drogot eladni civil ruhás rendőröknek, róla itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!