Egy 45 éves kerekesszékes férfit gázolt halálra a vonat Agárdnál

2023. augusztus 18. – 08:39

Másolás

Vágólapra másolva

Halálos vonatgázolás történt nem sokkal reggel hét óra előtt Agárdnál, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban – írja a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján pénteken 6 óra 45 perc körül Agárdon, a Vasút utca és a Strand utca kereszteződésében lévő kiépített vasúti átjáróban egy 45 éves, kerekesszékkel közlekedő férfi haladt át, amikor a Celldömölk irányából Budapest felé tartó személyvonat elgázolta.

Az ütközésben a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Mávinform Facebook-oldala szerint a vonat tovább nem közlekedett, az utasokat másik szerelvényre szállították át. A hatósági intézkedések miatt a két állomás között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest–Székesfehérvár-vonalon 15-20 perccel megnő a vonatok menetideje. A helyszínelés végéig Agárd és Dinnyés megállóhelyen a vonatok mindkét irányban a második vágányon állnak meg.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!