Szeptember első szombatján indul a The Voice az RTL-en

2023. augusztus 15. – 09:23

Másolás

Vágólapra másolva

Szeptember 2-án, szombaton este 20 órakor indul az RTL-en a The Voice Magyarország, melynek Curtis, Miklósa Erika, Trokán Nóra és Manuel lesz a zsűritagja. A TV2-n korábban egy évadot megért műsorban először a Válogatókon kell eldöntenie a zsűrinek, hogy kiket juttatnak a csapatukba, ezt követi majd a Párbaj és a Kiütés, és végül az élő show.

A 65 országot megjárt formátum abban is eltér a pihenésre küldött X-Faktortól, hogy itt a válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek elég egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A versenyzők már az első fordulótól élő zenei kísérettel adják elő produkcióikat, írja közleményében az RTL. A csatorna Istenes Bencét kérte fel műsorvezetőnek.

Korábban írtuk, hogy közel tíz év után megszakadt a kapcsolat a köztévé és Miklósa Erika között, miután az operaénekes elvállalta, hogy az RTL-n futó The Voice zsűritagja legyen. A köztévé emiatt megvált tőle. Miklósa az elmúlt években a köztévé egyik fontos munkatársa volt, számos műsorban szerepelt, ő vezette a Partitúrát és A magyar zene történetét, 2014 óta a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny zsűrielnöke volt, emellett pedig a csatorna reklámarcaként is szerepet vállalt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!