Kétmillió forintra emelték egy volt embercsempész rendőr nyomravezetői díját

2023. augusztus 14. – 22:13

Másolás

Vágólapra másolva


A Bajai Rendőrkapitányság már 2021 októbere óta körözi Bartos Nándor 39 éves bajai lakost üzletszerűen elkövetett embercsempészés, valamint hivatali visszaélés bűntett elkövetése miatt. 2022. május 10-én a rendőrség bruttó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelynek összegét most

bruttó 2 000 000, azaz kétmillió forintra módosította.

A díjkitűzésből ugyan nem derül ki, de a 444 cikke szerint a Magyar Hang 2022. májusban arról írt, hogy a körözött férfi korábban rendőrként dolgozott. A Police.hu-ról a lapba akkor belinkelt oldal szerint Bartos rendőr zászlós volt Baján. A lap azt írta, hogy a körözés szövege szerint Bartos még rendőrként vehetett részt az embercsempészésben, segíthette az embercsempészeket.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Bajai Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!