Egy éjszakai életben ismert férfi holttestét találták meg néhány napja a Dunában

2023. augusztus 10. – 10:45

Másolás

Vágólapra másolva

Holttestet talált a rendőrség augusztus 4-én a Dunában, amit végül a IX. kerületben lévő Kopaszi-gátnál hoztak ki a vízből. A rendőrség szerint a férfi három nappal korábban, augusztus 1-jén ugrott a Dunába a Margit hídról, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, írja a Blikk.

A bulvárportál azt is tudni véli, hogy az áldozat 56 éves volt, valamilyen kapcsolatban állt egy budai galériával, és népszerű volt a fővárosi éjszakai életben is. Közösségi médiás felületeire luxusnyaralásokról, partikról, kocsikról, hajókról töltött fel képeket.

Rácz Jenő, a Konyhafőnök című műsor egyik zsűritagja is ismerte, aki a Blikknek úgy nyilatkozott, „igazi nagypályás embernek számított, az összes luxusrendezvényen tiszteletvendég volt. Követte a munkásságomat, én pedig nagyon szeretem a kortárs művészetet, ezért többször is beszélgettünk. Mindig hívott a művészeti eseményekre, néhány alkalommal el is tudtam menni. Nagyon stabil úriember benyomását keltette, depresszió jelét sosem mutatta”.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!