Ideiglenesen törli néhány őszi járatát a Wizz Air

2023. augusztus 8. – 13:11

Másolás

Vágólapra másolva

Egy kötelező hajtómű-ellenőrzés miatt a Wizz Air törli egyes járatait a szeptemberi–októberi időszakban – közölte a légitársaság.

A társaság tájékoztatása szerint a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, ami a Wizz Air egyes repülőgépeit is érinti. „A kötelező ellenőrzés miatt a Wizz Air kénytelen volt változásokat eszközölni a menetrendjében, így egyes járatait törölni kényszerül a szeptember–októberi időszakban” – írták.

Az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását Wizz-számlán vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal. Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal.

Az egyeztetések folynak, így egyelőre nem ismert, hogy mely járatok maradnak ki. „Az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért” – hangsúlyozta a társaság.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!