Vállalja a következményeket a telefonálás közben az anyósülésről vezető autósoktató

2023. augusztus 7. – 10:52

Másolás

Vágólapra másolva

Csak pár száz métert vezetett az anyósülésről, de természetesen vállalja a következményeket az autósoktató, akiről a hétvégén készült egy videómondta az RTL Híradónak. A videón egyébként jól látszik, hogy nemcsak az anyósülésről vezetés problémás, hanem még telefonált is közben.

Venczel János 24 éve vezet, 18 éve oktató. Hogy ezt a képesítést megszerezze, kollégáihoz hasonlóan neki is kellett anyósüléses vezetésből vizsgáznia, és mivel csak néhány utcát ment így, úgy érezte, hogy biztonságosan vezetett. A videó előtt pont kirakta egy diákját, és egy másikhoz ment, aki nagyon közel volt, ezért nem ült át arra a néhány száz méterre.

A telefonálásról azt mondta, hogy valószínűleg „mindenkinek van egy édesanyja”, aki bármikor hívja, felveszi a telefont, és ez is egy ilyen helyzet volt. Ezért is vállalja a felelősséget, és sajnálja, ha valakit megbotránkoztatott, vagy valakiben aggodalmat keltett. A rendőrség szabálysértés miatt indított vizsgálatot, az RTL szerint néhány tízezer forintos bírságra számíthat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!