Távozik a 444-től Miklósi Gábor, a Direkt36-nál folytatja

2023. augusztus 2. – 10:05

Másolás

Vágólapra másolva


„Szeptember elsejével csatlakozik hozzánk Miklósi Gábor, az egyik legtapasztaltabb magyar közéleti újságíró. Így már összesen tíz tagja lesz a Direkt36 csapatának” – írja a lap a Facebookon. Miklósi szerkesztőként és riporterként is fog dolgozni az újság tényfeltáró projektjeiben.

Miklósi Gábor 12 évet dolgozott az Indexnél, majd a Partizán érintésével került a 444-hez, ott kapta meg 2022-ben – kollégáival együtt – a hatodik Minőségi Újságírás díjat a Schadl-ügy nyomozati anyagainak feldolgozásáért.

A Média1-nek a 444 kiadójának vezérigazgatója, Kardos Gábor azt mondta, hogy „klassz volt vele dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy klassz dolgokat csinál a jövőben is. A szerkesztőségünk megerősítésén dolgoztunk sokat, eredményesen. Fogunk is még, erre koncentrálunk közösen, hamarosan nagyobb mérföldkőhöz is érünk. Ezek főleg nekünk fontos működési és csapatépítési ügyek, az olvasókat a jó újság érdekli, mi is ebben mérjük majd a saját sikereinket.”

Májusban távozott a 444-től Magyari Péter, ő négy nappal azután jelentette be távozását, hogy távozott onnan Mészáros Zsófia vezető szerkesztő is, aki 2000 és 2013 között az Index munkatársa – egy időben főszerkesztője – volt, majd 2013-tól a 444-nél dolgozott vezető szerkesztőként.

Később távozott Boros Júlia szerkesztő-újságíró, Kiss Imola, majd Szurovecz Illés is, de érkeztek is újságírók.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!