Két koncertet is ad a Coldplay Budapesten

2023. július 25. – 13:29

Másolás

Vágólapra másolva

„Örömmel jelentjük be, hogy az elképesztő igény miatt a Coldplay a Music Of The Spheres világkörüli turné részeként bejelentett egy második koncertet is Budapestre, 2024. június 18-ra a Puskás Arénába! A regisztrált Coldplay tagok részére az elővásárlási lehetőség már elérhető a Coldplay.com oldalon” – idézte kedden a Hvg.hu a Live Nation tájékoztatását, amiben a brit zenekar újabb koncertjét jelentették be.

Alig öt napja derült csak ki, hogy tizenhat év elteltével újra Budapesten lép fel a Coldplay: a brit zenekar nyári dátumokkal egészítette ki jövő évi európai turnéját, és 2024. június 16-án a Puskás Arénában is koncertet adnak. Ezt a budapesti, júniusi dátumot egészítették ki egy újabbal, két nappal később. A Coldplay története során először lép fel Athénban, Bukarestben és Helsinkiben is.

A 2021-ben megjelent lemez, a Music of the Spheres világ körüli turnéja tavaly márciusban indult, azóta a Coldplay már több mint 7,5 millió jegyet adott el – többet, mint bármelyik előadó az elmúlt két évben. A show a rajongóktól és a kritikusoktól egyaránt jó kritikákat kapott, és elismeréseket gyűjtött be.

A huszonhat éve alakult zenekar eddig kilenc stúdióalbumot készített. A zenekar eddig egyszer, 2008-ban járt Magyarországon, akkor a Budapest Sportarénában adott koncertet – meglepő módon meglehetősen visszafogott érdeklődés mellett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!