Elrabolta, késsel fenyegetve megerőszakolta külön élő feleségét, aki hiába kiabált segítségért, amikor megálltak egy gyorsétteremnél

2023. július 19. – 11:09

Másolás

Vágólapra másolva

Múlt hét szerdán egy 50 éves férfi a tőle külön élő feleségét megvárta munkából hazafelé menet, megölelte, majd a következő pillanatban egyik kezével megmarkolta a haját, a másikkal felnyalábolta a lábait és betuszkolta kocsijának csomagtartójába, írja a Police.hu.

A rendőrség híre szerint a nő hiába kiabált segítségért, rugdosta a kocsit, nem tudott kiszabadulni. A férfi a Pest megyei Domonyvölgy erdős területén engedte ki a kocsiból, kést rántott, megöléssel fenyegette, majd megerőszakolta, hiába tiltakozott és sírt a nő.

Ezután beültette maga mellé a kocsiba, majd elindultak a Duna túloldalára.

Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de hiába kért üvöltve segítséget, senki nem mozdult. Végignézték, amint a férj elkapja nejét, visszarángatja a kocsiba és elszáguld.

Nem sokkal később azonban egy bolti eladónő felkarolta az áldozatot, amikor a férfi és a nő bementek a falusi üzletébe vásárolni, és a kétségbeesett nő segítséget kért. Elbújtatta a mellékhelyiségbe, amíg megjött egy rendőr, aki további egységeket hívott a helyszínre. A nő a rendőrök védelmébe, férje a nyomozók őrizetébe került.

Kihallgatásán az 50 éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen, a személyi szabadság megsértését részben elismerte,

a szexuális erőszakot és a késsel fenyegetést azonban tagadta, szerinte békülős együttlét volt, amibe a nő beleegyezett.

A rendőrség az azóta letartóztatott 50 éves F. Józseffel szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak. A NANE Egyesület is működtet segélyvonalat bántalmazott nőknek és gyerekeknek, valamint a nekik segíteni vágyóknak. Ez a 06-80-505-101-os számon hívható anonim módon, ingyenesen, hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között. Az Ökumenikus Segélyszervezet online kínál anonim tanácsadást, a részletekért keresse fel ezt az oldalt. (link ide: https://segelyszervezet.hu/anonimtanacsadas ) Ha kifejezetten jogi természetű kérdései vannak kapcsolati erőszakkal összefüggésben, a Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 és 18 óra, valamint csütörtökönként 10 és 12 óra között hívható a 06 80 80 80 81-es számon.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!