Új főszerkesztőt kapott az ATV Híradó

2023. július 17. – 14:59

Másolás

Vágólapra másolva

A közelmúltban új művészeti vezetőt neveztek ki az ATV élére, de ezzel még nem ért véget a csatorna szervezeti megújulása. Tájékoztatásuk szerint felkérték vezető rendezőnek Osztás Attilát, aki 2008 óta dolgozik a csatornánál, és a vezérigazgató szerint “szakmailag és emberileg is alkalmas a feladatra”. A főrendező a művészeti vezetőt segíti majd szakértelmével és „friss látásmódjával" a televízió látványvilágának folyamatos modernizálásában.

Az ATV Híradójának élén is változás történt: Szurok András júliustól átvette a főszerkesztői feladatokat Szlazsánszky Ferenctől, a Fórum műsorvezetőjétől. Szurok 13 éve dolgozik a csatornánál, és marad az Egyenes Beszéd szerkesztője is. Szlazsánszky Ferencre ezután is számítanak egyéb műsoroknál, így a Fórumnál, de például ő a Civil a pályán főszerkesztője, valamint az ATV kiemelt műsorainak átvevő szerkesztője is.

Szurok András fiatal kora ellenére régóta a csatorna közkedvelt és profi munkatársa. Biztosak vagyunk abban, hogy a szakmai igényesség ezután sem csökken a Híradóban” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!