Magyarországon keresik az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját

2023. július 17. – 08:58

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy erőkkel folytatja a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a hajtóvadászatot a múlt hét csütörtöki angyalföldi gyilkosság feltételezett elkövetője után – közölte a Telex megkeresésére a BRFK kommunikációs osztálya. Csütörtök este holtan találtak egy 27 éves nőt az angyalföldi lakásában, a körözött férfit egy társkereső alkalmazáson ismerte meg. Kérdésünkre azt is írták, hogy hétfő reggeli válaszadásukig „európai vagy nemzetközi elfogatóparancs kiadására nem került sor”. A nyomozás részleteiről további információkat nem adtak.

A Blikk korábban azt írta, hogy a gyilkosság gyanúsítottja nemcsak kikapcsolta a telefonját, hanem össze is törhette, akárcsak a SIM-kártyát. Az eset óta egyszer merült fel, hogy valaki a lakás környékén látta, de azóta senki nem jelezte a rendőrségen, hogy látta volna.

A 27 éves áldozat ismerősei a lapnak azt mondták, hogy a nő fél éve költözött haza Olaszországból, és a beszámolói alapján úgy tűnt, hogy a férfi féltékeny típus volt. A rendőrség is úgy tudja, hogy ugyan csendes típusnak tartották az ismerősei, de a barátnőit birtokolni akarta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt az Életvédelmi Osztály nyomozói azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!