Padlógázzal tolatva elütött egy nőt és egy gyereket, majd kiszállt az autóból és elsétált

2023. július 16. – 20:31

Másolás

Vágólapra másolva

Padlógázzal tolatva ütött el egy nőt és egy nyolcéves gyereket egy 20 év körüli férfi szerdán Kisvárdán – derül ki az RTL Híradóból. A kisfiú és édesanyja egy családi baráttal találkoztak, hogy elvigye biciklizni a gyereket.

Nem sokkal az elválás után, mikor a lakásuk előtti járdán sétáltak, egy autó nagy sebességgel behajtott az útra, és padlógázzal tolatni kezdett. Ezt a fiú anyja végignézte, és elmondása szerint látta, hogy a sofőr tolatás közben hátranéz, szerinte pontosan tudta, mit csinál.

A kisfiút meg kellett műteni, és néhány nappal később annyira emlékezett, hogy látta jönni az autót, ami aztán többször is átment rajta. Miután nem tudott hátrafelé továbbhaladni, elindult a másik irányba. Majd megállt, kiszállt az autóból és elsétált. Az esetet többen is látták a környező lakásokból.

Nem sokkal később a rendőrök megtalálták a közelben, szerintük ittas lehetett a gázoláskor. Visszavitték a helyszínre, elvették a jogosítványát, de mivel büntetlen előéletű, lehet, hogy szabadlábon védekezhet az eljárás során.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!