Berobbant a BMW ablakán és a hátsó ülésen alvó gyerekek közé csapódott egy őz

2023. július 8. – 22:37

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Kisunyom közelében 2023. július 7-én, pénteken 23 óra körül. Körmend felől Szombathely irányába tartott egy litván rendszámú BMW személygépkocsi, írja a 112 Press. Szemből

egy ismeretlen márkájú, magyar rendszámú autó érkezett, ami elütött egy elé rohanó őzet.

A vad a levegőbe repült, és belecsapódott a nyaralásból hazatérő litván család gépkocsijának szélvédőjébe, átszakítva azt. Az állat átrepült a sofőr és a mellette ülő felesége között, majd a hátsó üléstámlának vágódott, a gyermekülésbe bekötve alvó 7 éves kislány és 12 éves bátyja közé.

Csillag Zoltán, az OMSZ kommunikációs munkatársa az RTL Híradójának azt mondta, hogy a középkorú férfit súlyosabb szemsérülések miatt, a fiatal nőt és a két gyermeket üvegszilánkok okozta könnyebb sérülések miatt helyszíni vizsgálatok és ellátás után a sürgősségi osztályra szállították.

Az őz azonnal kimúlt, az azt elütő gépjármű megrongálódott. A sofőr az ütközés után visszament a helyszínre, megkereste a rendszámát, majd visszaült az autójába, és elhajtott. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!