Enyhített Fekete Dávid házi őrizetén a bíróság

2023. július 6. – 14:28

Enyhített Fekete Dávid házi őrizetén a bíróság
Fekete Dávid egy 2023. februári tárgyalásán – Fotó: Laczó Balázs / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Folytatódott Fekete Dávid ügye csütörtökön délelőtt a Győri Járásbíróságon, az egykori megasztárost 21 vádpontban vádolják, többek között nagy összegű csalással is. A délelőtti tárgyaláson a bíróság Fekete Dávid házi őrizetéről is döntött. A Blikk tudósítása szerint a tárgyalás egy férfi tanú kihallgatásával kezdődött, aki két vádpontban volt sértett, állítása szerint egy S Mercedes márkájú gépjárművet bízott az énekesre, hogy adja el, valamint ő az élettársa annak a nőnek, aki állítása szerint három részletben összesen 55 millió forint baráti kölcsönt adott Fekete Dávidnak, ezt azonban nem kapta vissza.

Később a nő is megjelent a bíróságon, és ügyvédje elfogultsági indítványt nyújtott be az egykori megasztáros védője, dr. Kaposi Gergely ellen. Azt mondta, hogy Kaposi annak az ügyvédnek az irodájánál töltötte gyakorlatát, akit a két sértett korábban felkért a képviseletükre, de azóta már leváltották. Azt mondták, hogy amikor az ügyvéddel tárgyaltak, Kaposi többször jelen volt, mondván, hogy papírokat rendez. A lap tudósítása szerint az ügyészség időt kért, hogy értékelje az indítványt.

Tárgyalták Feketéék házi őrizetre vonatkozó indítványát is. Ügyvédjével szabadlábra helyezést kértek (jelenleg győri otthonában van házi őrizetben), az ügyészség azonban ezt elutasítaná, de annyiban enyhítene a feltételeken, hogy Fekete Dávid Győr közigazgatási területén belül szabadon mozoghasson, illetve bármikor elmehessen két fiáért, akik Lébényben élnek. A bíróság végül az ügyészség indítványát fogadta el, írja a Blikk.

Fekete Dávid ügyét a Telexen is követtük, győri tudósítónk ott volt például a februári tárgyaláson is, amelyen a volt megasztáros négy napon át olvasta fel a vallomását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!