Pálffy István visszatér a tévézéshez, a Hír TV műsorvezetője lesz

2023. július 5. – 10:18

Másolás

Vágólapra másolva

Pálffy István 13 év után műsorvezetőként tér vissza augusztus 21-től a Hír TV Napi Aktuális című műsorában, adta hírül a csatorna.

Pálffy István a pályafutását a ’80-as évek végén kezdte a Magyar Rádiónál, később a Magyar Televízió műsorvezetője lett. 1997-ben az akkor induló TV2 egyik ismert arca volt a Tények és a Jó estét, Magyarország! műsorvezetőjeként. 2002-ben visszatért a köztévéhez, ő volt a Híradó és a Panoráma műsorvezetője, majd 2010-ben búcsút intett a televíziózásnak, mivel a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) színeiben elindult az országgyűlési választásokon.

Pálffy bejutott a parlamentbe, a KDNP-frakció tagja és a kulturális és sajtóbizottság alelnöke lett. Majd a parlamenti ciklus letelte után 2014-től az MTVA nemzetközi kapcsolataiért felelős tanácsadójaként dolgozott, 2015-2019-ig dublini nagykövet volt, utána pedig a Duna Média televíziós médiaszolgáltatási vezetője.

Fotó: Hír TV
Fotó: Hír TV

Pálffy 13 év után tér vissza, ő lesz a Napi Aktuális című hétköznap esténként jelentkező politikai-közéleti hírháttér műsor házigazdája a csatornán.

„A HírTV nem teljesen ismeretlen terep számomra, vendégként eddig is sok vitaműsorban szerepeltem. Most azonban már nem a saját véleményemet mondom majd el a nézőknek, hanem napról napra a hazai közélet jelentős szereplőit, az éppen aktuális témák szakértőit kérdezem. Úgy gondoljuk, hogy a nézők konkrétumokat akarnak megtudni, és találkozni szeretnének hozzájuk hasonló gondolkodású emberekkel. Fontosak a hírek, az identitás, a pontosság és az emberek tisztelete. Igazodási pontokra és személyekre egyre inkább szükség lesz. Ezért

a HírTV a Napi Aktuális témáit a csatorna nemzeti, magyar érdekek szerinti értékrendje alapján választja, a HírTV újságírói pedig hasonló gondolkodás és szemlélet alapján mutatják be azokat. Konkrétan és közérthetően”

– mondja a közleményben Pálffy.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!