A négy éve eltűnt maglódi vállalkozó ügyében elítéltek valakit, a gyilkosság nem bizonyítható

2023. június 22. – 16:42

Másolás

Vágólapra másolva


A négy éve eltűnt maglódi vállalkozó, Pintér Gyula holtteste nem került elő, de első fokon a bíróság elítélte bűnpártolás miatt B. Lászlót. A bíró szerint az a legvalószínűbb, hogy az autókkal foglalkozó Pintért ő ölte meg, de ezt nem lehet bizonyítani, ezért egy év és kilenc hónap fogházbüntetésre ítélték – írta a Blikk.

A lap felidézte, hogy 2019. május 10-én Pintér a műhelyében tevékenykedett, ahová egy rövid időre betért hozzá a közelben élő B. László. Miután a vendége elment, Gyula beült az autójába és a kutyájával együtt elhajtott. A műhelybe még aznap vissza akart menni, de már nem tudott. A vád szerint nem sokkal később az 50 éves férfit Gyömrő külterületén egy ismeretlen személy – ismeretlen okból és módon – megölte.

A holttest nem került elő, de a csippel ellátott kutya igen, Szlovákiából. Pintér telefonja sem került elő, de a fekete Hummerje igen, erről kamerafelvétel is van. A vád szerint a nagy értékű autót B. vitte vissza.

B. más bűncselekményekkel, autólopásokkal kapcsolatban is a rendőrség látókörébe került idén januárban. Pintér eltűnése esetében tagadta a bűnösségét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!