Közel százmillió forint értékű kábítószert foglalt le a rendőrség Szigetszentmiklóson

2023. június 16. – 16:54

Másolás

Vágólapra másolva

Közel százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le pest vármegyei rendőrök Szigetszentmiklóson – írja a Police.hu. A fővárosi hatóságok az Érdi Rendőrkapitánysággal összedolgozva már hetek óta nyomoztak a K. Attila után, aki a gyanú szerint drogkereskedői hálózatot működtetett a fővárosban, emberei főleg amfetamint, kokaint és marihuánát árultak.

A 36 éves férfit június 12-én tartóztatták le a pest vármegyei felderítők, K.Attila keze még amfetaminos volt, mikor letartóztatták. A kábítószer tárolására és terjesztésre használt szigetszentmiklósi ház átkutatásakor a rendőrök közel 40 kg fehér port – a szakértő szerint amfetamint – találtak egy hűtőben, valamint közel 6,5 kg marihuánát, és közel negyed kiló kokaint, de akadt még fóliahegesztő gép, kesztyűk, keverőszárak, kanalak, digitális mérlegek és persze önzáró tasakok. A kb. 60 millió forint értékű amfetamin mellett a rendőrök lefoglaltak egy többmilliós quadot, közel kétmillió forintot, több százezer eurót és dollárt, amikre K. Attila csepeli lakásán bukkantak rá.

K. Attilával szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt további eljárást folytat a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. A férfi nem tett vallomást.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!