Láncfűrésszel, maszkban támadt a rendőrökre egy férfi Komárom-Esztergomban, sokkolóval állították le

2023. június 9. – 10:21

Másolás

Vágólapra másolva

Felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt zajlik nyomozás azzal a férfival szemben, aki láncfűrésszel fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket egy Komárom-Esztergom vármegyében található tónál – közölte az ügyészség.

A gyanú szerint egy Komárom-Esztergom megyei tónál hétvégén az éjszakai órákban a fején maszkot viselő férfi láncfűrésszel fenyegette a közelében tartózkodó embereket, erről a rendőrségre bejelentés érkezett, így a kiérkező rendőrök a helyszínre érkeztek, ahol megkezdték az intézkedést vele szemben.

A férfi a rendőri felszólítás ellenére nem tette le az akkor még mindig a kezében lévő láncfűrészt, sőt, úgy próbált közelíteni a rendőrök felé, hogy közben meg is próbálta beindítani. Közben azt kiabálta a rendőröknek, hogy megdöglenek, mindenkit megöl. A férfival szemben sokkolót vetettek be, erre ejtett el a láncfűrészt. Ekkor egy boxert vett elő, azzal indult el az egyik intézkedő rendőr felé.

Hogy megtörjék, a rendőrök, ismét elektromos sokkolót alkalmaztak és elfogták.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a férfit gyanúsítottként hallgatta ki, és elrendelte az őrizetét, és indítványt tett a letartóztatásának elrendelésére. A Budai Központi Kerületi Bíróság ezzel mindenben egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!