Egy buszmegállóban akarta megerőszakolni 11 éves iskolatársát egy 14 éves fiú Borsodban

2023. június 4. – 20:04

Másolás

Vágólapra másolva

Meg akarta erőszakolni 11 éves iskolatársát egy 14 éves fiú Ricsén, számolt be erről Tények. Mindez egy hete történt, a fiatal erőszakoskodót a rendőrök most tartóztatták le, és az is kiderült, hogy már folyamatban van ellene egy büntetőeljárás egy korábbi, hasonló szexuális incidens miatt.

Az eset a Borsod megyei község egyik buszmegállójában történt, mikor egy 11 éves fiúra többen rátámadtak. Egyikük a földre lökte, rátérdelt a mellkasára, majd mindenki előtt megalázta úgy, hogy a gyerek szájába akarta tenni a nemi szervét – tudta meg a Tények a bántalmazott fiú édesanyjától.

A történtek után a 11 éves gyerek sírva rohant a szüleihez, azóta nem volt az iskolában és az utcára is fél kimenni. Édesanyja a Tényeknek azt mondta, nem ez az első ilyen eset a településen, úgy tudják, hogy a támadó többször csinált már ilyet más gyerekekkel is. Majd az is hozzátette, hogy miután fia támadóját elvitték a rendőrök, annak szülei fenyegető üzeneteket küldtek neki és családjának a Facebookon.

Majoros Tünde, a Miskolci Törvényszék szóvivője a Tényeknek azt nyilatkozta, hogy a bíróság azért rendelte el a támadó letartóztatását egy hónapra, mert „fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, tartani kell attól is, hogy befolyásolná a sértettet, veszélyeztetné a bizonyítást, és mivel hasonló szexuális cselekmény miatt már folyik vele szemben egy büntetőeljárás, ezért a bűnismétlés lehetősége is reális.” A végzés nem végleges, mivel fellebbeztek ellene.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!