Pizzával, játékokkal és pénzzel csábított magához gyermekotthonban élő kisfiúkat egy szigetcsépi férfi

2023. június 2. – 09:24

Másolás

Vágólapra másolva

Intézetis kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint egy 43 éves szegedi férfi – írja a Police.hu. A férfi a Pest vármegyei Szigetcsépen él, ide csábította magához egy fővárosi gyermekotthonból a 11-14 éves kisfiúkat.

A rendőrséghez a gyermekotthonból érkezett a jelzés, hogy egy férfi a lakásában kiskorú gyermekekkel végzett szexuális cselekményeket pénzért, illetve ajándékokért cserébe. A Pest vármegyei rendőrök felkutatták és meghallgatták a tizenéves áldozatokat, majd a tőlük kapott információmorzsákból (keresztnév, autó típusa) azonosították a feltételezett elkövetőt.

A 43 éves J. Tamást május 31-én kora reggel, az Érdi Rendőrkapitányság egységének segítségével fogták el az otthonában. Az elfogásáról videó is készült:

A férfi a kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, tagadott, sőt kijelentette, a kiskamaszokat nem ismeri, sosem jártak nála.

A nyomozás alatt gyűjtött bizonyítékok viszont ellentmondanak ennek:

A gyanú szerint J. Tamás olyan kisfiúkkal ismerkedett meg budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott. Meglebegtette előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket. A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: cigizhettek, pizzázhattak, igényes lakásban ejtőzhettek, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak.

Cserébe hagyniuk kellett, hogy a férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük.

Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a bulinak és visszaviszi a gyermekotthonba.

A rendőrök jelenleg két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként. Erős azonban a gyanú, hogy a férfi másokat is behálózott és magához édesgetett.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya az őrizetbe vett J. Tamás ellen kétrendbeli szexuális erőszak, valamint egyrendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!