Külföldi szurkolók verekedtek Zuglóban, ketten kórházba kerültek

2023. május 31. – 15:22

Másolás

Vágólapra másolva

Több külföldi szurkoló összeverekedett Budapest XIV. kerületében, az Egressy úton május 31-én 14 óra körül: a verekedésben hárman meg is sérültek, közülük egy olasz és egy spanyol szurkolót kórházba is vittek a mentőszolgálat munkatársai, írja a Police.hu.

Május 31-én, szerdán, Budapesten rendezik meg az UEFA Európa Liga döntőt, amire akár ötvenezer szurkoló is érkezhet. Emiatt a rendőrök fokozott ellenőrzést tartanak, és az incidens idején épp a közelben voltak, így perceken belül a helyszínre értek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárás, eddig hét lengyel állampolgárt állítottak elő.

Az UEFA Európa Liga-döntő miatt lezárásokra is kell számítani – hogy hol, arról a rendőrség itt adott tájékoztatást.

Frissítés – 18:00, Két lengyelt állítottak elő. A Police.hu újabb híre: Egy spanyol, majd egy olasz állampolgárt bántalmaztak ismeretlenek Budapest V. kerületében 2023. május 31-én 16 óra körül. A bűncselekményekkel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei tizenöt percen belül a Ferenciek terén elfogtak két lengyel állampolgárságú férfit, elszámoltatásuk folyamatban van, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indul büntetőeljárás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!